Voksning eller sugaring af overlæbe med den naturlige alexandria sugar

​EN SKÅNSOM OG ENKEL BEHANDLING TIL ALLE HUDTYPER

Hos Wax Clinique på Vesterbro og København K er vi områdets mest erfarne og specialiserede salon i henhold til hårfjerning og voksbehandling med sugaring. Vi kan tilbyde både voksning af overlæbe eller sugaring af overlæbe. Vi udfører alle vores behandlinger nænsomt og professionelt til attraktive priser.

Hvad er sugaring?

Sugaring er en 100 % naturlig metode som effektivt og smertefrit fjerner irriterende hår. En voksbehandling med sugaring kan foretages på næsten alle kroppens områder hos både mænd og kvinder.

Sugaring med sukkervoks er en af de mest traditionelle former for voksbehandling og en af de mest effektive. Derfor har vi i Wax Clinique specialiseret og uddannet os til at udføre alle former for hårfjerning med Alexandria Sugar waxing, blandt andet sugaring af overlæbe.

Vores kunder er dermed sikret en behandling og resultat i særklasse, i markedets bedste kvalitet og til den mest fornuftige pris.

Skånsom og naturlig sugaring med sukkervoks

Der er mange gode grunde til, at sugaring er den mest populære metode til fjernelse af uønsket hårvækst. Behandlingen er meget prisvenlig og hensynsfuld. Det er næsten smertefrit at få fjernet hår med denne metode, som er meget effektiv.​

Behandlingen er hurtigt overstået, og det flotte resultat kan holde i mange uger. Ved gentagne behandlinger med Alexandria Sugar vil man også opleve, at ens nye hår bliver finere, blødere og mindre.

Vi bruger Alexandria Sugar

I Wax Clinique har vi efter vores høje standarder udvalgt Alexandria Sugar, som er et af markedets bedste og fineste produkter. Sukkervoks er en skånsom behandling, der er ideel for allergikere og andre med følsom hud, da det kun består af sukker og vand. Desuden generer det ikke huden på samme måde som en voksbehandling med varm voks.

Hårfjerning med sukkervoks foregår ved hjælp af en bestemt sukkerpasta, som er 100 % naturlig – så naturlig, at den faktisk kan spises.

Vigtig information inden voksning af overlæbe

Der må ikke anvendes olie eller creme på den del af kroppen, som der skal lavet behandling på. Man skal ikke træne efter behandling, da det kan give betændelse i hårkirtlerne.

Book tid online til sugaring af overlæbe – eller ring og hør mere

Bestil tid til sugaring af overlæbe eller andre kropsdele, som bla. Brasiliansk sugaring. Du kan få et komplet overblik over vores priser længere nede på siden eller på vores prisside.

Du er altid velkommen til at kontakte os med enhver forespørgsel om sugaring eller voksning af overlæbe eller andre kropsdele.

Kig forbi salonen på Vesterbro eller kontakt os på telefon 33 14 11 11 eller skriv til vores e-mail info@wax-clinique.dk for at høre mere eller for at bestille en tid. Du kan også booke en tid online via vores online bookingsystem.​

Priser​

​Threading

Overlæbehår med Tråd/Thread

140,00 kr.

Book online her

Overlæbehår & Hage med Tråd/Thread

170,00 kr.

Book online her

Åbningstider​

Vesterbro​

Mandag​:​

07:00 - 20:00​​

Tirsdag​:​

07:00 - 20:00

Onsdag​:​

07:00 - 19:00

Torsdag​:​

07:00 - 20:00

Fredag​:​

07:00 - 19:00

Lørdag​:​

09:00 - 17:00

Søndag​:​

Lukket

Vi har 4,5 stjerner ud af 5 på Google, baseret på over 60 anmeldelser.

Se hvad vores kunder synes om os​

Bryn, Vipper, Sugaring vi klarer det

​Udfyld nedenstående formular hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi vender tilbage​ hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på instagram​

instagram_2

Klinik

Wax Clinique v/Zala Abdul Khaliq

CVR: 34041636

Kontakt

Telefon: 33 14 11 11

E-mail: info@wax-clinique.dk