​Skønhedsklinik med speciale i hårfjerning

Wax Clinique er den første skønhedsklinik med indgående specialisering i hårfjerning med klinik på Vesterbro i København. Vi anvender forskellige metoder, produkter og teknikker alt afhængig af opgaven og sørger i sidste ende for, at resultatet bliver præcist, som du ønsker det.

Til hårfjerning anvender vi blandt andet waxing, threading og sugaring. Vi foretager skønhedsbehandlinger på både mænd og kvinder, og vi går til hver enkelt behandling med samme fokus på kvalitet og sundhed. På den måde er vores kunder sikret den bedste skønhedspleje til den mest fornuftige pris.

I vores skønhedssalon har vi kunden i centrum

​Vores mål i vores skønhedssalon er at gøre hårfjerning og skønhedsbehandlinger nemmere og bedre for vores kunder. Derfor arbejder vi konstant på at formindske ventetiden og skabe de optimale rammer for en behagelig og hyggelig skønhedspleje. Vores primære fokus er altid på vores kunder, og vi gør alt for, at du føler dig tilfreds og afslappet igennem hele behandlingen.​

Alle former for skønhedspleje tilbydes

​Vi tilbyder alle former for hårfjerning og skønhedspleje.

Til hver enkelt behandling udvælger vi nøje produkter, metoder og teknikker ud fra vores høje standarder vedrørende kvalitet, sundhed og effektivitet.

Vores professionelle og dygtige kosmetologer har mange års erfaring i branchen og et indgående kendskab til de forskellige skønhedsbehandlinger. 

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder, så du får den mest optimale behandling i vores skønhedssalon.

Bestil en tid til en af vores skønhedsbehandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte vores skønhedsklinik, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. 

Ring på 33 14 11 11, skriv til e-mail info@wax-clinique.dk eller kig forbi vores skønhedssalon på Vesterbro i København. Du kan også booke tid online.

Vi glæder os til at se dig.​

Wax Clinique

Bo​ok en tid

Book din tid allerede i dag. Vores erfarne frisører skaber den ideelle frisure med de seneste trends.

Firmainformation

Wax Clinique v/Zala Abdul Khaliq

CVR-nummer: 34041636

Vesterbrogade 51, st., 1620 København V

Klik her for rutevejledning

Åbningstider 

Mandag​:​​

​07:00 - 19:00​​

Tirsdag​:​​

​07:00 - 20:00​​

Onsdag​:​​

​07:00 - 19:00​​

Torsdag​:​​

​07:00 - 20:00​​

Fredag​:​​

​07:00 - 19:00​​

Lørdag​:​​

​07:00 - 17:00​​

Søndag​:​​

Lukket

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 33 14 11 11 eller sende en e-mail til info@wax-clinique.dk.