​Brasiliansk voksbehandling og Brasiliansk sugaring

UDFØRES NÆNSOMT OG PROFESSIONELT - HVER GANG

Hos Wax Clinique på Vesterbro og i København K tilbyder vi en nænsom og særdeles effektiv brasiliansk voksbehandling eller Hollywood voks til dig, der ønsker en effektiv og holdbar intim voksbehandling. Vi udfører brasiliansk sugaring, voksning og mange flere typer behandling inden for hårfjerning.

Har du prøvet brasiliansk sugaring?

Et alternativ til voksbehandlinger er den populære behandlingsmetode sugaring, også kendt som sukkervoks eller persisk voksning. På begge vores klinikker kan vi udføre brasiliansk sugaring. Hvis du er i tvivl, om hvilken behandling der passer bedst til dig, så kontakt os gerne.

Fordelen ved brasiliansk sugaring

Fordi behandlingen kun består af sukker og vand, er den velegnet til allergikere eller folk, der ved, at deres hud er særligt ømtålig eller overfølsom. Ønsker du derfor en ekstra nænsom behandling, så er brasiliansk sugaring oplagt.

Hvor længe holder en brasiliansk voksbehandling?

En brasiliansk voksning udført hos os kan holde i omkring tre til fire uger, idet vi både hiver hår og hårrod med ud. En brasiliansk sugaring holder normalt omkring 4-5 uger, men det kommer også meget an på dine egne ønsker, hvor hurtigt dine hår vokser, m.m.

Få et flot resultat med brasiliansk voksning eller sugaring

Vi er eksperter inden for fjernelse af uønsket hårvækst, og vi lægger vægt på at skabe et flot resultat, som du kan være tilfreds med. Derfor anvender vi en skånsom, men effektiv teknik til at fjerne uønsket hårvækst, og vi tilbyder en intim voksbehandling til både kvinder og mænd.

​​

Sukkervoks / sugaring - på din måde!

Hvilken stil er du mest til? Med brasiliansk sugaring eller brasiliansk voksning kan du opnå mange forskellige resultater. 

Ved en Hollywood voks får du fx fjernet al hårvækst i intimområdet, mens der ved de fleste andre typer behandlinger efterlades en smule hår.

Vigtig information inden voksbehandling

Du må ikke træne efter en behandling som brasiliansk voksning, da det kan give betændelse i hårkirtlerne, ligesom du heller ikke må smøre det pågældende område ind i creme eller olie. 

Det anbefales, at man undlader at barbere sig mindst 14 dage før behandlingen, så der er tilstrækkelig med hårvækst for enten sukkeren eller voksen at få fat i.

Book en tid til en brasiliansk voksbehandling eller sugaring

Du er velkommen til at kontakte os, enten på telefon 33 14 11 11 eller ved at skrive til vores e-mail info@wax-clinique.dk, hvis du har nogle spørgsmål til vores forskellige behandlinger. 

Du kan også kontakt os, hvis du ønsker at bestille tid til en brasiliansk voksbehandling eller sugaring, Hollywood voks eller en anden form for intim voks hos os. Du kan desuden med fordel booke en tid via vores onlineformular. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Wax Clinique

Bo​ok en tid

Book din tid allerede i dag. Vores erfarne frisører skaber den ideelle frisure med de seneste trends.

Firmainformation

Wax Clinique v/Zala Abdul Khaliq

CVR-nummer: 34041636

Vesterbrogade 51, st., 1620 København V

Klik her for rutevejledning

Åbningstider 

Mandag​:​​

​07:00 - 19:00​​

Tirsdag​:​​

​07:00 - 20:00​​

Onsdag​:​​

​07:00 - 19:00​​

Torsdag​:​​

​07:00 - 20:00​​

Fredag​:​​

​07:00 - 19:00​​

Lørdag​:​​

​07:00 - 17:00​​

Søndag​:​​

Lukket

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 33 14 11 11 eller sende en e-mail til info@wax-clinique.dk.